Piff gjerne retten opp med Blue Dragon Soyasaus og Blue Dragon Sweet Chilli Dippingsaus eller ekstra Blue Dragon Hoisinsaus, som tilbehør eller tilsatt i woken.
1dl | Vegetabilsk olje | |
300g | Svinekjøtt i strimler | |
150g | Champignon, grovkuttet | |
1stk | Rød paprika, strimlet | |
1/2stk | Kinakål. grovkuttet | |
100g | Bønnespirer | |
150 g | Blue Dragon Eggnudler | |
1pose | Blue Dragon Woksaus Chop Suey |
1. Del grønnsakene. Nudlene tilberedes som anvist på pakken.
2. Varm opp oljen i en wok eller en stekepanne (høy varme) og stek kjøttet et par minutter. Tas ut av pannen.
3. Ha i grønnsakene, wokes på tilsvarende høy varme et par minutter.
4. Skru ned varmen, ha kjøttet tilbake. Tilsett woksausen, rør om i 1-2 minutter.
5. Serveres med nudler.