Å tilberede ris 1. Mål opp 80 gram per porsjon 2. Skyll risen et par ganger i en sil, ha over i kjele eller dyp stekepanne. Hell på vann, og la vannet dekke 1,5 cm over toppen av risen. 3. Kok opp 4. Reduser varmen, og la småkoke i 10-12 minutter. Ta av platen og la stå i 5 minutter før servering
0,5dl | Ybarra Olivenolje | |
4stk | Egg, lettpisket | |
200g | Bacon i terninger | |
2ts | Blue Dragon Sushi Ingefær | |
1ss | Blue Dragon Oyster Sauce | |
2ss | Blue Dragon Chilli Dipsaus | |
2ss | Blue Dragon Japansk Soyasaus | |
400 g | Jasminris | |
4stk | Vårløk, grøvhakket | |
1 stk | Rød paprika, hakket |
1. Start med eggene, og varm opp olje i en stor wokpanne eller stekepanne til den får en skinnende overflate. Hell eggene i wokpannen, og frityrstek dem i ca. 1 minutt. Rør forsiktig i dem, og roter pannen slik at de stivner jevnt. Løft eggekaken av pannen med en hullsleiv når den er nesten ferdig. La den renne av på husholdningspapir, og skjær den opp i strimler.
2. Tilbered ris som anvist på pakken
3. Wok bacon, vårløk og paprika. Tilsett kok ris, strimlet egg, østerssaus, soya, ingefær og chilisaus. Wok i ca. 3 minutter eller til alt er varmt.