Grønn Currywok

  15-30min       medium       Medium     porsjoner
Juster ønsket styrke på retten ved å tilsette mer eller mindre curry paste. 
Ingredienser
1dlVegetabilsk olje
600gSvinekjøtt i strimler
1stkPastinakk i tynne skiver
1stkPaprika i terninger
100gSukkererter
100gRødløk i strimler
3tsBlue Dragon Grønn Currypasta
400 gBlue Dragon Kokosmelk
250gEggnudler
Slik gjør du det

1. Tilbered nudler som anvist på pakken.

2. Varm opp en wok- eller stekepanne, stek grønnsakene på høy varme i noen minutter, og sett dem deretter til side.

3. Stek kjøttet et par minutter, skru ned varmen og tilsett karripasta og kokosmelk. La kjøttet småkoke til det virker mørt. Tilsett deretter grønnsakene, og kok opp igjen.

4. Smak til med salt og pepper. Pynt med friske urter. Server med eggnudler.

du vil kanskje også like

Click to access the login or register cheese