Juster ønsket styrke på retten ved å tilsette mer eller mindre curry paste.
1dl | Vegetabilsk olje | |
600g | Svinekjøtt i strimler | |
1stk | Pastinakk i tynne skiver | |
1stk | Paprika i terninger | |
100g | Sukkererter | |
100g | Rødløk i strimler | |
3ts | Blue Dragon Grønn Currypasta | |
400 g | Blue Dragon Kokosmelk | |
250g | Eggnudler |
1. Tilbered nudler som anvist på pakken.
2. Varm opp en wok- eller stekepanne, stek grønnsakene på høy varme i noen minutter, og sett dem deretter til side.
3. Stek kjøttet et par minutter, skru ned varmen og tilsett karripasta og kokosmelk. La kjøttet småkoke til det virker mørt. Tilsett deretter grønnsakene, og kok opp igjen.
4. Smak til med salt og pepper. Pynt med friske urter. Server med eggnudler.