Wok Teriyakilaks

Teriyaki er en av de mest kjente smaksertninger fra Japansk matkultur. En soyabasert woksaus som passe ypperlig med fisk!

  0-15min       mild       Lett     porsjoner
Strø litt ferske urter på retten før servering så blir det ekstra lekkert! Piff gjerne retten opp med Blue Dragon Soyasaus og Blue Dragon Sweet Chilli Dippingsaus eller Blue Dragon Hoisinsaus, som tilbehør eller tilsatt i woken.
Ingredienser
1dlVegetabilsk olje
300 gLaksefilet, terninger
1stkRødløk, strimlet
1stkRød paprika, strimlet
1stkBroccoli, grovkuttet
2stkVårløk, grovkuttet
1poseBlue Dragon Woksaus Teriyaki
150gEggnudler
Slik gjør du det

1. Del grønnsakene. Nudlene tilberedes som anvist på pakken.

2. Varm opp oljen i en wok eller en stekepanne (høy varme) og stek laksefileten ca et minutt. Tas ut av pannen.

3. Ha i grønnsakene, wokes på tilsvarende høy varme et par minutter.

4. Skru ned varmen, ha kyllingen tilbake. Tilsett woksausen, rør om i 1-2 minutter.

5. Serveres med nudler.

du vil kanskje også like

Click to access the login or register cheese