Strø litt ferske urter på retten før servering så blir det ekstra lekkert! Piff gjerne retten opp med Blue Dragon Soyasaus og Blue Dragon Sweet Chilli Dippingsaus eller Blue Dragon Hoisinsaus, som tilbehør eller tilsatt i woken.
1dl | Vegetabilsk olje | |
300g | Svinefilet, strimlet | |
1stk | Broccoli, grovkuttet | |
100g | Grønne erter | |
1stk | Gulrot, tynne strimler | |
1pose | Blue Dragon Woksaus Sweet&Sour | |
150g | Blue Dragon Eggnudler | |
100g | Mais |
1. Del grønnsakene. Nudlene tilberedes som anvist på pakken.
2. Varm opp oljen i en wok eller en stekepanne (høy varme) og stek biffkjøttet et par minutter. Tas ut av pannen.
3. Ha i grønnsakene, wokes på tilsvarende høy varme et par minutter.
4. Skru ned varmen, ha kyllingen tilbake. Tilsett woksausen, rør om i 1-2 minutter.
5. Serveres med nudler.