Server med dine favorittgrønnsaker og gjerne litt Sushi-ingefær, ekstra wasabi og japansk soyasaus.
600g | Laks, del i 4 deler (f.eks Salma) | |
3ss | Blue Dragon Japansk Soyasaus | |
1ss | Blue Dragon Risvineddik | |
1ss | Sukker | |
1kg | Poteter, melne | |
1,5dl | Melk | |
2ss | Smør | |
1-3ss | Blue Dragon Wasabi paste |
1. Bland soya, risvineddik og sukker. Hell over laksen og la marinere i 20 minutter.
2. Skrell og kok potetene. Kok opp melken.
3. Mos potetene til stappe, tilsett den varme melken og avslutt med smør og wasabi. Tilsett wasabien litt etter litt og smak til etter hvert, slik at det blir passe styrke for din smak. Smak til med salt og pepper.
4. Stek laksen et par minutter på hver side på høy varme. Ha over marinaden og stek et minutt til på lavere varme. Server fisken og potetmosen.