Erstatt gjerne kylling mer reker eller scampi. Tilsettes da mot slutten av koketiden, slik at det ikke blir overkokt.
1ss | Vegetabilsk olje | |
200g | Sopp, gjerne ulike typer | |
0,5glass | Blue Dragon Grønn Currypasta | |
3ltr | Kyllingfond eller buljong, utblandet | |
1/4stk | Kinakål, finhakket | |
2stk | Gulrøtter, i skiver | |
1/2stk | Sellerirot, i staver | |
2ss | Blue Dragon Fish sauce | |
20g | Brunt sukker | |
3stk | Kyllingfileter, i små strimler | |
2pakker | Blue Dragon Eggnudler | |
50g | Koriander, frisk, grovhakket |
1. Varm oljen i en middels stor kjele på medium varme. Tilsett sopp og stek i 4-5 minutter.
2. Tilsett Green Currypaste, stek 1-2 minutter, og tilsett deretter utblandet kyllingfond (eller buljong).
3. Tilsett kinakål, gulrøtter, selleri, fiskesaus og sukker. La koke i 5-6 minutter på relativt høy varme.
4. Reduser varmen. Tilsett kyllingen og la småkoke i 10-12 minutter, til kyllingen er gjennomkokt.
5. Tilberede eggnudler som anvist i mellomtiden.
6. Tilsett nudlene og koriander like før servering.