For en mer intens smak, tilsett litt ekstra Blue Dragon Østerssaus og Blue Dragon Dark Soy Sauce sammen med woksausen.
1ss | Vegetabilsk olje | |
1ss | Ingefær, hakket | |
3fedd | Hvitløk, finhakket | |
1stk | Løk, strimlet | |
400g | Kokt skinke | |
2stk | Gulrot | |
1pose | Blue Dragon Woksaus Teriyaki | |
1pakke | Blue Dragon Eggnudler | |
0,5plante | Koriander, grovhakket | |
30 g | Ristede sesamfrø |
1. Tilsett de kokte nudlene, rør godt. Pynt med frisk koriander og sesamfrø, server umiddelbart.
2. Varm en stor stekepanne eller wokpanne, til relativt høy varme. Tilsett olje, ingefær, hvitløk og vårløk, stek i 30 sekunder.
3. Tilsett bacon, stek i 2-3 minutter, under konstant røring, til det er blitt gyldent.
4. Tilsett grønnsakene, stek i et par minutter til.
5. Skru varmen litt ned, tilsett woksausen, og varme i et minutt til.