Orientalsk kyllingsalat

Kombinasjonen av kylling, friske urter og fiskesausdressingen gir en fantastisk frisk salat med smak av ekte, asiatisk sommer!

  15-30min       mild       Lett     porsjoner
Ingredienser
1/2stkGulrot i strimler
50gCashewnøtter
1/2planteKoriander, frisk
1/2stkAgurk, tynne skiver
1ssBlue Dragon Sushi Ingefær
1/2planteGressløk, grovhakket
1/2stkRødløk, finhakket
1/2planteMynte
300gKyllingfilet
1stkLime, presset
1feddHvitløk, finhakket
1ssSukker, finkornet
1ssFish sauce
2ssBlue Dragon Chilli Dipsaus
1stkIsbergsalat, stor
Slik gjør du det

1. Kyllingfileten kuttes i strimler, saltes og pepres og stekes i panne i litt olje.

2. Bland sammen agurk, gulrot, sushi-ingefær, gressløk, rødløk, m.ynte og koriander i en bolle. Ha i kyllingfileten (kan gjerne være avkjølt)

3. Mikse dressingen i egen bolle: Limejuice, sukker, fiskesaus og sweet chilisaus. Røres godt. Benytt gjerne en boks med lokk, slik at dressingen kan ristes. Hell så over salaten, og miks godt.

4. Vask og velg ut fire store, fine blader av salaten, formet som en salatbolle. Legg opp salaten oppi "Isberg-bollen". Pynte med cashewnøtter, litt ekstra urter og ekstras Sweet Chilisaus.

du vil kanskje også like

Click to access the login or register cheese