1/2stk | Gulrot i strimler | |
50g | Cashewnøtter | |
1/2plante | Koriander, frisk | |
1/2stk | Agurk, tynne skiver | |
1ss | Blue Dragon Sushi Ingefær | |
1/2plante | Gressløk, grovhakket | |
1/2stk | Rødløk, finhakket | |
1/2plante | Mynte | |
300g | Kyllingfilet | |
1stk | Lime, presset | |
1fedd | Hvitløk, finhakket | |
1ss | Sukker, finkornet | |
1ss | Fish sauce | |
2ss | Blue Dragon Chilli Dipsaus | |
1stk | Isbergsalat, stor |
1. Kyllingfileten kuttes i strimler, saltes og pepres og stekes i panne i litt olje.
2. Bland sammen agurk, gulrot, sushi-ingefær, gressløk, rødløk, m.ynte og koriander i en bolle. Ha i kyllingfileten (kan gjerne være avkjølt)
3. Mikse dressingen i egen bolle: Limejuice, sukker, fiskesaus og sweet chilisaus. Røres godt. Benytt gjerne en boks med lokk, slik at dressingen kan ristes. Hell så over salaten, og miks godt.
4. Vask og velg ut fire store, fine blader av salaten, formet som en salatbolle. Legg opp salaten oppi "Isberg-bollen". Pynte med cashewnøtter, litt ekstra urter og ekstras Sweet Chilisaus.