Ønsker du litt mer sting og ekstra smak, kan du ha oppi et fedd hakket hvitløk sammen med oljen i stekepannen.
3ss | rapsolje | |
300g | kyllingfilet, i terninger | |
1stk | vårløk, grovkuttet | |
1stk | rød paprika, i strimler | |
1pose | Blue Dragon 1 pose Blue Dragon Satay Spice & Wok saus |
1. Kutt opp kyllingfileten i terninger, ha dem i en bolle og hell over kryddermiksen fra woksausen til Blue Dragon. Bland godt.
2. Varm opp oljen i en stekepanne eller wokpanne. Husk å ha på høy varme. Da vil grønnsakene holde seg sprø og crispy, i tillegg til at kyllingkjøttet blir gjennomstekt.
3. Tilsett kyllingen. Rør godt om og stek i et par minutter
4. Tilsett vårløk, paprika og eventuelt andre grønnsaker du velger utenom wok oppskriften. For mer intensitet og sterkere smak, kan du tilsette litt soya og hakket chili. Stek alt i et par minutter til på den samme høye varmen.
5. Skru ned varmen før du heller over posen med woksausen, den andre delen av Blue Dragon Satay Spice & wok saus. Rør om i et lite minutt og server straks etterpå.