Chop Suey-wok

En kinesisk favoritt som er enkel å lage.

  0-15min       mild       Lett     porsjoner
Piff gjerne retten opp med Blue Dragon Soyasaus og Blue Dragon Sweet Chilli Dippingsaus eller ekstra Blue Dragon Hoisinsaus, som tilbehør eller tilsatt i woken.
Ingredienser
1dlVegetabilsk olje
300gSvinekjøtt i strimler
150gChampignon, grovkuttet
1stkRød paprika, strimlet
1/2stkKinakål. grovkuttet
100gBønnespirer
150 gBlue Dragon Eggnudler
1poseBlue Dragon Woksaus Chop Suey
Slik gjør du det

1. Del grønnsakene. Nudlene tilberedes som anvist på pakken.

2. Varm opp oljen i en wok eller en stekepanne (høy varme) og stek kjøttet et par minutter. Tas ut av pannen.

3. Ha i grønnsakene, wokes på tilsvarende høy varme et par minutter.

4. Skru ned varmen, ha kjøttet tilbake. Tilsett woksausen, rør om i 1-2 minutter.

5. Serveres med nudler.

du vil kanskje også like

Click to access the login or register cheese