Tilbered sushi-ris som anvist på pakken og server ved siden av. Server også ekstra soyasaus i en skål ved siden av.
600g | Laks, delt i 12 biter (f.eks Salma) | |
2ss | Flytende honning | |
50g | Sukker | |
4ss | Blue Dragon Japansk Soyasaus | |
Minimais, delt i halve | ||
Broccoli, grovkuttet | ||
Gulrot i strimler | ||
2ss | Blue Dragon Risvineddik | |
4ark | Blue Dragon Sushi Nori |
1. Bland honning, sukker og soya. Lekk i laksen og la det marineres i 10 minutter.
2. Stek grønnsakene noen minutter på høy varme, smak til med salt og pepper
3. Stek fisken på middels varme i et minutt på hver side. Pass på at det ikke brenner seg, noe som kan skje fort på grunn av sukkeret.
4. Hell over marinaden og stek et minutt til.
5. Ta ut laksen og legg opp på tallerken sammen med de stekte grønnsakene.
6. Til slutt har du risvineddik i stekepannen og lar det koke opp, før du heller dette over fisken. Klipp opp Sushi Nori i avlange flak og strø over.