Kinesisk BBQ-wok med oksekjøtt

Med Blue Dragons to-stegs woksauser lager du enda bedre wok, like raskt! Kutt opp biffkjøtt eller kylling og ha i en bolle. Hell over kryddermiksen og bland godt. Så woker du på vanlig måte!

  0-15min       mild       Lett     porsjoner
Om du vil ha kjøttet mindre stekt, tar du det ut før du wokker grønnsakene, og tilsetter igjen på slutten sammen med woksausen!
Ingredienser
3ssrapsolje
300gokeskjøtt i terninger
1stkvårløk, grovhakket
1stkrød paprika, strimlet
1stkBlue Dragon Spice&Wok Chinese BBQ woksaus
Slik gjør du det

1. Ha biffkjøttet i en bolle, hell over kryddermiksen og bland godt

2. Varm opp olje i en stekepanne eller wokpanne. Benytt høy varme, da holder grønnsakene seg crispy, og kyllingen blir gjennomstekt

3. Tilsett biffkjøttet. Rør godt om og stek i et par minutter

4. Tilsett grønnsakene, stek i et par minutter til.

5. Sett ned varmen, tilsett posen med woksausen, rør om i et lite minutt og server straks!

du vil kanskje også like

Click to access the login or register cheese