Server med dine favorittgrønnsaker og gjerne litt Sushi-ingefær, ekstra wasabi og japansk soyasaus.
600g | Kyllinglår, benfri | |
2ss | Ybarra Olivenolje | |
2ss | Blue Dragon Risvineddik | |
4ss | Blue Dragon Japansk Soyasaus | |
1-3ts | Blue Dragon Wasabi paste | |
3stk | Sjalottløk, finhakket | |
4porsjoner | Blue Dragon Sushi-ris | |
Persille eller koriander til pynt |
1. Visp sammen olje, risvineddik, soyasaus, wasabi og sjalottløk i en romslig bolle. Legg i kyllingen, vend godt og la det hele marinere en time i kjøleskapet.
2. Legg kyllingen i en ildfast form, hell over marinaden og litt salt.
3. Stekes i 20-30 minutter på 150 grader, øk til 225 grader og stek ytterligere 5-10 minutter til kyllingen har fått fin farge.
4. Server kyllingen med friske urter strødd over, og ris ved siden av.