Vårløk- østerswok med biff

Wokrett med østers- og vårløksaus, en rund og god smaksetting som "alle" liker

  0-15min       mild       Lett     porsjoner
Når du woker, husk på disse tre tipsene: 
Wokpannen eller stekepannen skal være skikkelig varm! Da vil råvarene beholde den gode smaken, holde seg sprø og få et fint, innbydende utseende. 
Ikke ha for mye ingredienser i pannen av gangen. Da vil retten bli kokt istedenfor stekt. 
Grønnsaker, kjøtt eller fisk som du har i woken skal være tørre. Friske grønnsaker eller ferdig wokmiks fra frukt/grønt-avdelingen, kjøtt eller fisk fra kjøledisken. Ikke benytt frosne grønnsaker, kjøtt eller fisk. 
Ingredienser
1 dlVegetabilsk olje
300 gBiffkjøtt, strimlet
100gChampignon, skivet
1 stkPaprika, strimlet
1pkSukkererter
1poseBlue Dragon Woksaus Oyster Spring Onion
150gBlue Dragon Eggnudler
Slik gjør du det

1. Del grønnsakene. Nudlene tilberedes som anvist på pakken.

2. Varm opp oljen i en wok eller en stekepanne (høy varme) og stek biffkjøttet et par minutter. Tas ut av pannen.

3. Ha i grønnsakene, wokes på tilsvarende høy varme et par minutter.

4. Skru ned varmen, ha kyllingen tilbake. Tilsett woksausen, rør om i 1-2 minutter.

5. Serveres med nudler.

du vil kanskje også like

Click to access the login or register cheese