Når du woker, husk på disse tre tipsene: Wokpannen eller stekepannen skal være skikkelig varm! Da vil råvarene beholde den gode smaken, holde seg sprø og få et fint, innbydende utseende. Ikke ha for mye ingredienser i pannen av gangen. Da vil retten bli kokt istedenfor stekt. Grønnsaker, kjøtt eller fisk som du har i woken skal være tørre. Friske grønnsaker eller ferdig wokmiks fra frukt/grønt-avdelingen, kjøtt eller fisk fra kjøledisken. Ikke benytt frosne grønnsaker, kjøtt eller fisk.
1 dl | Vegetabilsk olje | |
300 g | Biffkjøtt, strimlet | |
100g | Champignon, skivet | |
1 stk | Paprika, strimlet | |
1pk | Sukkererter | |
1pose | Blue Dragon Woksaus Oyster Spring Onion | |
150g | Blue Dragon Eggnudler |
1. Del grønnsakene. Nudlene tilberedes som anvist på pakken.
2. Varm opp oljen i en wok eller en stekepanne (høy varme) og stek biffkjøttet et par minutter. Tas ut av pannen.
3. Ha i grønnsakene, wokes på tilsvarende høy varme et par minutter.
4. Skru ned varmen, ha kyllingen tilbake. Tilsett woksausen, rør om i 1-2 minutter.
5. Serveres med nudler.