Tilsett litt kokosmelk for en mildere og mer fyldig saus. Som alternativ kan sausen blandes med majones eller peanøttsmør (for å gi en tykkere konsistens) og brukes som en dip til for eksempel kyllinggrillspyd. Eller hell sausen over kjøttboller, og tilsett litt kokosmasse for et spennende og smakfullt kjøttbollemåltid.
1dl | Vegetabilsk olje | |
300g | Svinefilet, strimlet | |
1stk | Rød paprika, strimlet | |
50g | Babymais, delt i to | |
150g | Sukkererter | |
2ss | Salte peanøtter, ristet, grovhakket | |
1pose | Blue Dragon Woksaus Hoisin |
1. Varm opp oljen i en wok eller en stekepanne (høy varme) og stek kjøttet et par minutter. Tas ut av pannen.
2. Ha i paprika, wokes på tilsvarende høy varme et par minutter. Ha i sukkererter og babymais, wok 1-2 minutter til.
3. Skru ned varmen, ha kjøttet tilbake. Tilsett woksausen, rør om i 1-2 minutter.
4. Dryss over peanøtter og server