Bruk fantasien - det er mye som passer å fylle i en maki! Spinat, eggerøre kuttet i staver, rucola eller aliolo. Du kan også utmerket godt benytte for eksempel kylling stekt i din favoritt krydderpaste fra Blue Dragon eller Patak's!
250g | Blue Dragon Sushi-ris | |
4ts | Blue Dragon Sushi Su | |
5ark | Blue Dragon Sushi Nori | |
1tube | Blue Dragon Wasabi paste | |
1flaske | Blue Dragon Japansk Soyasaus | |
Valgfritt fyll skåret i staver (f.eks. rå laks og agurk) | ||
1glass | Blue Dragon Sushi Ingefær |
1. Risen tilberedes som anvist på pakken. Husk å blande med Sushi Su, alternativt risvineddik blandet med sukker.
2. Plasser et noriark med den blanke siden ned på en bambusmatte. Legg et tynt lag kokt, avkjølt ris på arket. La det være igjen 1 cm uten ris lengst fra deg.
3. Legg på en stripe med fyll (f.eks. laks, avocado og agurk). Fordel en svært tynn stripe wasabipasta på fisken. Alternativt kan du mikse litt majones med wasabi, for lettere å kunne justere hvor sterkt det blir.
4. Fukt den "tomme" centimeteren av arket med litt vann. Rull hardt, men forsiktig sammen til en fast rull ved hjelp av bambusmatten.
5. Skjær rullen i centimeterbrede biter med en skarp og fuktig kniv. Dypp sushibitene i soya som er smaksatt med wasabipasta, og server ingefær ved siden av!