Du kan wokke de grønnsakene du liker best, og har tilgjengelig. Ferdige poser fra frukt-grøntavdelingen mer wokblandinger er også ypperlig å bruke, da går det enda fortere!
3ss | rapsolje | |
300g | oksekjøtt eller svinekjøtt i terninger | |
1/3stk | broccoli, grovkuttet | |
1stk | rødløk, grovkuttet | |
1stk | rød paprika, strimlet | |
1stk | Blue Dragon Spice&Wok Chinese BBQ woksaus |
1. Ha kjøttet i en bolle, hell over kryddermiksen og bland godt
2. Varm opp olje i en stekepanne eller wokpanne. Benytt høy varme, da holder grønnsakene seg crispy, og kyllingen blir gjennomstekt
3. Tilsett kjøttet. Rør godt om og stek i et par minutter
4. Tilsett grønnsakene, stek i et par minutter til.
5. Sett ned varmen, tilsett posen med woksausen, rør om i et lite minutt og server straks!