Sweet Chili-wok med svinekjøt eller oksekjøtt

Med Blue Dragons to-stegs woksauser lager du enda bedre wok, like raskt! Kutt opp biffkjøtt eller kylling og ha i en bolle. Hell over kryddermiksen og bland godt. Så woker du på vanlig måte!

  0-15min       medium       Lett     porsjoner
Du kan wokke de grønnsakene du liker best, og har tilgjengelig. Ferdige poser fra frukt-grøntavdelingen mer wokblandinger er også ypperlig å bruke, da går det enda fortere!
Ingredienser
3ssrapsolje
300goksekjøtt eller svinekjøtt i terninger
1/3stkbroccoli, grovkuttet
1stkrødløk, grovkuttet
1stkrød paprika, strimlet
1stkBlue Dragon Spice&Wok Chinese BBQ woksaus
Slik gjør du det

1. Ha kjøttet i en bolle, hell over kryddermiksen og bland godt

2. Varm opp olje i en stekepanne eller wokpanne. Benytt høy varme, da holder grønnsakene seg crispy, og kyllingen blir gjennomstekt

3. Tilsett kjøttet. Rør godt om og stek i et par minutter

4. Tilsett grønnsakene, stek i et par minutter til.

5. Sett ned varmen, tilsett posen med woksausen, rør om i et lite minutt og server straks!

du vil kanskje også like

Click to access the login or register cheese