Sweet Sour Svinewok

En av de mest kjente kinesiske retter, der sødme og syrlighet kombineres.

  0-15min       mild       Lett     porsjoner
Strø litt ferske urter på retten før servering så blir det ekstra lekkert! Piff gjerne retten opp med Blue Dragon Soyasaus og Blue Dragon Sweet Chilli Dippingsaus eller Blue Dragon Hoisinsaus, som tilbehør eller tilsatt i woken.
Ingredienser
1dlVegetabilsk olje
300gSvinefilet, strimlet
1stkBroccoli, grovkuttet
100gGrønne erter
1stkGulrot, tynne strimler
1poseBlue Dragon Woksaus Sweet&Sour
150gBlue Dragon Eggnudler
100gMais
Slik gjør du det

1. Del grønnsakene. Nudlene tilberedes som anvist på pakken.

2. Varm opp oljen i en wok eller en stekepanne (høy varme) og stek biffkjøttet et par minutter. Tas ut av pannen.

3. Ha i grønnsakene, wokes på tilsvarende høy varme et par minutter.

4. Skru ned varmen, ha kyllingen tilbake. Tilsett woksausen, rør om i 1-2 minutter.

5. Serveres med nudler.

du vil kanskje også like

Click to access the login or register cheese