Spe ut woken med Blue Dragon kokosmelk for å få en litt mildere og fyldigere smak. Piff gjerne retten opp med Blue Dragon Soyasaus og Blue Dragon Sweet Chilli Dippingsaus eller Blue Dragon Hoisinsaus, som tilbehør eller tilsatt i woken.
1dl | Vegetabilsk olje | |
300 g | Kyllingfilet, strimlet (ca 1,5 x 1,5 cm terninger | |
100g | Champignon, skivet | |
1stk | Løk, strimlet | |
100g | Sukkererter | |
1pose | Blue Dragon Woksaus Lemongrass & Chilli | |
150g | Blue Dragon Nudler |
1. Del grønnsakene. Nudlene tilberedes som anvist på pakken.
2. Varm opp oljen i en wok eller en stekepanne (høy varme) og stek kyllingen et par minutter. Tas ut av pannen.
3. Ha i grønnsakene, wokes på tilsvarende høy varme et par minutter.
4. Skru ned varmen, ha kyllingen tilbake. Tilsett woksausen, rør om i 1-2 minutter.
5. Serveres med nudler.