Juster ønsket styrke på kjøttbollene ved å øke / redusere mengden wasabi i deigen. Server med dine favorittgrønnsaker og gjerne litt Sushi-ingefær, ekstra wasabi og japansk soyasaus.
600g | Kyllingkjøttdeig | |
4ss | Blue Dragon Teriyaki Dipping Sauce | |
3-5ts | Blue Dragon Wasabi paste | |
2fedd | Hvitløk, finhhakket | |
1/2stk | Fersk ingefær, revet | |
1stk | Vårløk, finhakket | |
1stk | Egg | |
2ss | Ristede sesamfrø | |
1dl | Brødkrum (alternativt brødsmuler) | |
1ts | Salt | |
4porsjoner | Potetmos |
1. Rør sammen en jevn farse av alle ingrediensene. Knas med hendene slik at deigen setter seg godt. Blir deigen for fast kan du spe ut med litt vann.
2. Forme jevne og fine kjøttboller. Stekes på middels varme til de blir gyllenbrune
3. Serveres med potetmos.